Hoi! Mijn naam is Roel van der Eerden en ik maak video's en foto's.

Oh, je wil meer weten?
In 1999 kreeg ik mijn eerste videocamera van mijn vader en begon ik met mijn beste vriend korte, vaak komische video's te maken. Door het koppelen van twee videorecorders en een CD speler begon ik de video's te monteren, want lang niet alles van deze ongein was bruikbaar! Om ons verder te ontwikkelen als spelers zijn we bij een toneelgroep gegaan waar ik nog steeds lid van ben.

Gedurende de jaren werd ik alleen maar fanatieker. Men begon tot mijn eigen verrassing een beroep op mij te doen als filmmaker! Dit begon rond 2010 en ging vooral om mensen uit de theaterwereld. Het beviel me enorm! Ik had een manier gevonden om mijn passies voor theater en beeld te combineren en werd later ook benaderd voor filmwerk buiten de theaterwereld. Fotografie is een kunstvorm waar ik me de komende tijd graag in wil ontwikkelen.

Ik heb een nieuwsgierige instelling en zal een uitdaging niet snel uit de weg gaan. Door mijn theatrale achtergrond ben ik creatief ingesteld en kan ik flexibel omgaan met nieuwe ideeën die tijdens de productie ontstaan. Door me te schikken naar deze spontaniteit wordt mijn creativiteit aangewakkerd.
Burning Fish Multimedia is een verzamelnaam voor mijn activiteiten.

Mijn beeldmerk is ontworpen door Nurdianna Junaidi. Deze website is ontworpen door Roel van der Eerden en wordt inhouse beheerd.